Šest načina kako pročitati nečiji um

Mnogi od nas misle da je čitanje nečijeg uma neka vrsta mehanizma kontrole, te da ako možete predvidjeti nečiji naredni potez, možete njima manipulirati. Međutim, u svakodnevnom životu, tzv. ‘čitanje uma’ ima daleko praktičniju ulogu.


4. Obratite pažnju na ton glasa. Ne na riječi, već na ton

Ton glasa također može otkriti mnogo toga. Brzina nečijeg glasa je jako važna. Spor govor ukazuje na smirenost dok brzo pričanje ukazuje na nervozu. Riječi nisu toliko važne koliko je važna energija koja stoji iza njih. Nekad moramo obratiti pozornost koje riječi se naglašavaju.

5. Provodite vrijeme s ljudima

Ukoliko želite saznati što nekoga pogađa, morate provoditi vrijeme s tom osobom. Jedno popodne može mnogo značiti, a za nekoliko mjeseci i godina već ćete moći jedno drugom čitati misli.

Kada provodite vrijeme s nekim, postepeno učite kako ta osoba reagira u određenim situacijama.

Zato roditelji svoje dijete poznaju najbolje. Ukoliko ne primijete da nešto nije u redu s njihovim djetetom, to znači da ne provode dovoljno vremena s njim.

Tako je i s parovima. Ukratko, vrijeme je uređaj koji otvara vrata tuđeg uma.

6. Vodite računa da im ne punite um svojom energijom

Sve ovisi o vama. Ukoliko pristupiti situaciji nervozno, osoba će to primijetiti i reflektirati tenziju ka vama. Smirenim pristupanjem možete upiti energiju druge osobe i prepoznati je bez mnogo nagađanja.

Važno je napomenuti da svi imamo sposobnost pitati kako se netko osjeća.

Otvorena promatranja mogu započeti neočekivane dijaloge. Samosvjesnost je ključna kada pokušavate postanete svjesni ljudi oko sebe. Što ste otvoreniji prema drugima, to ćete lakše pročitati nečije misli.

(Atma.hr)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X