Saznajte kako vaša neorganiziranost utječe na ocjene

Semestar je davno započeo i svi oni grandiozni planovi koje smo napravili za vrijeme prethodnih ispitnih rokova polako padaju u vodu; pet različitih bilježnica svelo se na omanji blok, kemijske u tri boje zamijenila je jedna koju konstantno posuđuješ od osobe koja sjedi kraj tebe, a onaj fascikl u koji si ovaj semestar svečano obećao stavljati sve papire koje daju profesori?


28.03.2014. 16:00
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Semestar je davno započeo i svi oni grandiozni planovi koje smo napravili za vrijeme prethodnih ispitnih rokova polako padaju u vodu; pet različitih bilježnica svelo se na omanji blok, kemijske u tri boje zamijenila je jedna koju konstantno posuđuješ od osobe koja sjedi kraj tebe, a onaj fascikl u koji si ovaj semestar svečano obećao stavljati sve papire koje daju profesori? On je negdje ispod kreveta, pokriven prstom prašine.

Osim što se ponekad gadiš sam sebi, možda su ti i ocjene počele patiti? Zaboravljaš zadaću jer si izgubio papir s uputama, nisi predao seminar jer je netragom nestao rokovnik u kojemu si zapisao rok predaje, a literatura za kolokvij slučajno je popila tvoju jutarnju kavu?


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.