Savjeti: Kako bez muke preživjeti dan na fakultetu

 Savjeti: Kako bez muke preživjeti dan na fakultetu

U svakom slučaju, do sad smo svi saznali kakav će nas raspored pratiti (ili bolje rečeno mi njega) sljedećih par mjeseci. Kakav god da ste si raspored uspjeli naštimati (ili vas je zapao), sigurno imate barem jedan dan kad ste cijeli dan na faksu. Kad su ti dani u pitanju, naravno uvijek je bolje kad imate kakvu pauzu između predavanja, ali često su te pauze nedovoljno duge da biste stigli otići kući pa se vratiti na faks, a i realno, kakve su šanse da biste se vratili na faks…?

Kuler

Osoba koja se pojavi na prvom predavanju, potpiše, i samo produži na kafu. Ili još bolje, uopće se ne pojavi na predavanju, već odmah ode na kafu, a kolega potpiše. Na predavanja obavezno dolazi bez ikakvog pribora, ili eventualno s jednom sveskom u koju zapisuje bilješke iz svih predmeta. Bilješke su mu takve da sadrže stvari kao što su križić – kružić s kolegom, eventualno naslovne tadašnje lekcije i ostatak su razni crteži za koje je inspiraciju dobio tijekom predavanja. Kuleri su one osobe koje dolaze na faks, ali ne zato da bi nešto naučili već eto, iz fore. Vrlo često se zapitamo šta uopće rade na faksu.

NASTAVITE ČITATI OVAJ ČLANAK

« PRETHODNA STRANICA

NAREDNA STRANICA »

Možda te i ovo zanima?

Osvoji kafe aparat!

Želiš osvojiti vrhunski Caffe Vergnano aparat za kafu, mjesečnu zalihu kafe i spremno dočekati nove ispitne i fakultetske izazove?