fbpx

Sajam Univerziteta i univerzitetske knjige u Sarajevu

 Sajam Univerziteta i univerzitetske knjige u Sarajevu

Foto: UNSA

Univerzitet u Sarajevu će prezentirati svoju ponudu studijskih programa i univerzitetskih udžbenika na manifestaciji Sajam Univerziteta i univerzitetske knjige, koja će se održati u periodu od 22. do 27. aprila 2015. godine, u vremenu od 10,00 do 19,00 sati, u KJP Centar Skenderija.

Univerzitet u Sarajevu će prezentirati svoju ponudu studijskih programa i univerzitetskih udžbenika na manifestaciji „Sajam Univerziteta i univerzitetske knjige“, koja će se održati u periodu od 22. do 27. aprila 2015. godine, u vremenu od 10,00 do 19,00 sati, u KJP Centar „Skenderija”.

Cilj ove manifestacije je da se prije raspisivanja konkursa za upis studenata u prvu godinu studija u studijskoj 2015/2016. godini završeni srednjoškolci, budući studenti, informiraju o nastavnim planovima i programima fakulteta i akademija, o uvjetima upisa i studiranja, odnosno da im se pomogne pri opredjeljenju izbora budućeg studija, navodi se u saopštenju Službe za odnose s javnošću UNSA.

Izdavačka produkcija organizacionih jedinica Univerziteta u Sarajevu bit će izložena i predstavljena na zajedničkom štandu.

Ovogodišnji „Sajam Univerziteta i univerzitetske knjige“ organizira se u okviru 27. Sarajevskog sajma knjiga i XIII Bijenala knjige.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane, a posebno maturante, buduće studente, da posjete „Sajam Univerziteta i univerzitetske knjige“.

(STUDOMAT.ba)

Možda te i ovo zanima?

Leave a Reply