Rane prijave još uvijek otvorene za Microsoft NetWork 8 konferenciju

Pod sloganom „Make it cLoud“, najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork 8, održat će se od 18. do 20. aprila 2018. godine u Grand Hotelu Neum, a rane prijave za učešće otvorene su do 23. februara 2018. godine.


MSNetWork 8 makeitcloud

U aprilu prošle godine Microsoft NetWork 7 konferencija okupila je preko 900 učesnika iz različitih branši, među kojima su se našli stručnjaci iz svijeta biznisa i ICT-a, te predstavnici akademske zajednice i javnog sektora. Microsoft NetWork konferencija svake godine dobiva na značaju ne samo brojem učesnika koje privlači, već i utjecajem kojeg direktno ostvaruje na poslovne tokove, te prepoznatljivošću u medijima i široj javnosti.

Ove godine, učesnicima će biti ponuđena predavanja vezana za moderno poslovno okruženje, digitalnu transformaciju, aplikacije i infrastrukturu, podatke i vještačku inteligenciju, odnosno edukacijska rješenja i studije slučaja. Pored predavanja, učesnici će tokom prvog konferencijskog dana moći prisustvovati i tematskim radionicama.

“Tematske cjeline na ovogodišnjoj konferenciji prate Microsoftovu globalnu strategiju, a imaju za cilj da našim partnerima i korisnicima pokažu načine kako mogu unaprijediti svoje poslovanje korištenjem naprednih cloud-baziranih servisa.”, istakao je Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH.

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 18. april 2018. godine.

Kotizacija za učešće na konferenciji Microsoft NetWork 8 iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave do 23. februara 2018. godine ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u Bosni i Hercegovini uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV).

Konferencija MS NetWork8 Early Bird prijave

Sve informacije o MSNetWork 8 konferenciji pod sloganom MAKE IT cLOUD dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.msnetwork.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o MS NetWork 8 možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram ili Twitter.

(STUDOMAT.ba)