fbpx

Psihološki test: Odaberite vrata i saznajte šta to govori o vašoj ličnosti

Pogledajte vrata na slici iznad, koja otvaraju sve moguće puteve. Ne razmišljajući, odaberite jedna koji su vam zapala za oko i saznajte šta to govori o vama.


2. Ako ste izabrali vrata 2

Vaš put – to je vaš mali lični svijet gdje nema mjesta za suvišne ljude. Vama je lična samoća komforna. Volite da putujete sami i posjećujete različite događaje. Nema potrebe za dadiljom, ili za sagovornikom. Vi zaista volite svoje prijatelje, ali sa vremena na vrijeme, vama je, kao gutljaj vode, neophodan lični prostor.

3. Ako ste odabrali vrata 3

Očekuje vas more boja i pozitivnosti. Ne zamišljate svoj život bez avantura, ljepote i strasti. Ne možete da podnesete dosadu. Vječiti ste učenik i pridržavate se principa: „cijeli vijek živi – cijeli život uči“. Veoma ste radoznali, i bukvalno sve kod vas izaziva mnoštvo pitanja.

4. Ako ste odabrali vrata 4

Sudeći po onome koji ste put odabrali, čeka vas more uzbudljivih događaja. Vi praktično uvijek razmišljate o budućnosti i pokušavate isprobati uvek nešto novo. Možda ste, čak, malo impulsivni, i rijetko razmišljate o mogućim posljedicama svojih postupaka. Vi ste neka vrsta „prekršilaca pravila“, ali okolina se divi vašoj harizmi i ljubavi ka uzbuđenjima.

5. Ako ste odabrali vrata 5

Vaša vrata su otvorena za sve zainteresovane. Za vas su bitni mir, spokoj i prirodna ljepota. Vas zanima, ne samo cilj, koliko put prema njemu. Plivate nizvodno i pokušavate po svaku cijenu sačuvati stabilnost. Vi ste pravi majstor da izbjegnete dramu.

6. Ako ste odabrali vrata 6

Izabrali ste put mira i spokoja. Samoća, tišina i opreznost- vjerni pratioci na vašem životnom putu. Pridržavate se principa: „Stari prijatelj bolji je od dva nova“. Pravi ste tragač za istinom. U stalnoj ste potrazi za smislom života. U toku cijelog svog života otvoreni ste za nova saznanja. U izvesnoj mjeri ste filozof i mislilac.

Opustite se i zabavite uz našu rubriku testovi i mozgalice

(uspesnazena.com/STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!