Prvi dan MSNetWork 8 konferencije: Business Day predavanja i radionice

U sklopu ovogodišnje konferencije učesnici su imali priliku da prije zvaničnog otvaranja konferencije prisustvuju predavanjima u sklopu Business Day skupa, odnosno radionicama posvećenim DevOpsu i načinima kako Microsoft štiti podatke korisnika u cloudu.


MSNetwork Business Day 5

Business Day je ponudio predavanja namijenjena poslovnim korisnicima i donosiocima odluka, a koja su vezana za proces digitalne transformacije korištenjem Microsoft servisa kao što su Dynamics 365 i Power BI. Prisutni su imali priliku da saznaju i nešto više o implikacijama GDPR-a za kompanije iz Bosne i Hercegovine te načinima iskorištenja Microsoft servisa u zadovoljavanju GDPR regulacija.

U sklopu Business Daya ove godine su predavanja održali sljedeći govornici:

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Armin Talić (Bit Alijansa), Damir Dizdarevic (Logosoft), Uroš Kastelić (Microsoft), Marin Bevanda (Amplius electronics), Danko Banović (HT ERONET), Domagoj Kovač (Microsoft) i Mirad Maglić (Microsoft).

Sve informacije o MSNetWork 8 konferenciji pod sloganom MAKE IT cLOUD dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.msnetwork.ba. Novosti o MS NetWork 8 možete pratiti i putem društvenih mreža: FacebookInstagram ili Twitter.

(STUDOMAT.ba)