Pripravnici, izbjegavajte ove greške na radnom mjestu!

Pozicija pripravnika idealna je za stjecanje radnog iskustva, upoznavanje vrijednih kontakata i prilika za ‘pretvaranje’ privremenog zaposlenja u stalno. Kako biste iz tog razdoblja izvukli najviše, izbjegavajte ove greške.


Nemojte kolutati očima na ‘besmislene’ poslove

Ponekad zadaci koje ste dobili su samo testiranje vaših granica. Ako prvo zaduženje i nije veliki izazov za vas i vaš potencijal, nemojte to pokazati. Prionite entuzijastično na posao i napravite ga najbolje što možete. Važno je da razumijete da je svaki veliki zadatak sastavljen od nekoliko manjih – uvijek postoji hrpa birokracije koju netko mora obaviti. Ukoliko ne pokazujete volju za odrađivanjem manjih stvari, budite sigurni da vam šef neće s povjerenjem dodijeliti nešto zahtjevnije.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.