Prilika za posao: Otvoren konkurs za prijem radnika na Panonskim jezerima

Traži se 88 radnika.


panonika
Foto: Panonika.ba

Tuzla je jedini grad u Evropi koji ima slana jezera i jedini grad na svijetu čija se slana jezera, kupalište i plaža nalaze u centru grada.

To su jezera u kojima se nalazi mineralima bogata slana voda, koja se slanim bunarima crpi ispod zemlje. Pored užitka u kupanju u vodi, ova voda ima i ljekovita svojstva, pogotovo u liječenju reumatskih i disajnih oboljenja. Panonska jezera su površine oko 17.000 m2 sa plažama dužine 1.000 metara, odnosno uređenog prostora površine 60.000 m2.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Rekordna posjeta kompleksu Panonskih jezera je ostvarena u ljetnjoj sezoni oko 360.000 gostiju uz prosječnu dnevnu posjetu od oko 8.000 gostiju.

Da bi briga o gostima bila na nivou, zadužen je veliki broj radnika koji svake godine vrijedno rade kako bi svima ugođaj bio potpun. Tako i ove godine JKP Pannonica traži radnike piše Crna-Hronika.

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organizaciji rada u ljetnom periodu, JKP Pannonica d.o.o. Tuzla će izvršiti prijem radnika za ljetnu sezonu u 2023. godini na poslovima:

  1. Ugostiteljstvo(pečenjar-roštilj majstor 8, pomoćni pečenjar-pomoćni kuhar 15, pizza majstor-2, konobar-20, barmen – Šanker – 10)
  2. Trgovina (prodaja ulaznica-9, prodavač na plažnim objektima-5, izdavač plažne opreme-7)
  3. Higijensko sanitarno održavanje kompleksa (kupališni radnik-6, čistačica prostorija-6)

Poziv je otvoren od ponedeljka 27.03.2023. godine do popunjavanja radnih mjesta. Prijava se vrši u restoranu Panonski Lovac na trećem jezeru Panonike svaki radni dan u periodu od 12:00 do 14:00 sati, popunjavanjem prijavnog obrasca i kratkim intervjuom pred komisijom za prijem radnika.

Izbor kandidata će se izvršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka ranijih poslodavaca. Intervju sa kandidatima će se obaviti prilikom predaje prijavnog obrasca za posao.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon: 035 246 710 (kontakt osoba Habul Kenan) ili na e-mail pravnasluzba@panonika.ba.