Prijavite se na EESTEC Android Competition [VIDEO]

EESTEC International poziva sve zainteresovane da učestvujete u trećem izdanju EESTEC Android Competition-a podržanog od strane Google-a.


EESTEC android competition

EESTEC International poziva sve zainteresovane da učestvujete u trećem izdanju EESTEC Android Competition-a podržanog od strane Google-a.

Iskoristite šansu da pokažete svoju kreativnost, usavršite vještine u programiranju i dizajnu i napravite android aplikaciju koju će koristiti milioni ljudi iz čitavog svijeta.

Rokovi za faze takmičenja su:

  1. Do 10.01.2014. godine – prijavljujete timova i šaljete ideje za aplikaciju
  2. Do 16.03.2014. godine – predajete gotove aplikacije

Dodjela nagrada za prva tri mjesta će biti održana u maju 2014. godine u Atini, a nagrade takmičenja obezbjeđuje Google. Nagrade su:

  • 1. tim: Besplatan account na Google Play-u +1000 eura
  • 2. tim: Besplatan account na Google Play-u +500 eura
  • 3. tim: Besplatan account na Google Play-u

U sklopu takmičenja, EESTEC LC Sarajevo će organizovati Android INFO Day, na kojem će svi zainteresovani potencijalni učesnici moći doći i saznati:

  • sve informacije vezane za takmičenje
  • informacije o organizatoru
  • dobiti upute od strane profesionalnog predavača iz prakse koji će držati prezentaciju o kreiranju aplikacija za android

Android INFO Day će se održati 06.01.2014. godine od 13:00h u S-1 prostoriji Elektrotehničkog fakulteta u kampusu Univerziteta u Sarajevu.

EESTEC – Electrical Engineering Students’ European Association – je udruženje studenata Elektrotehnike Evrope, koje pod tim imenom postoji od 1984. godine. EESTEC je neprofitna, nevladina, nepolitička organizacija čija je vizija ujediniti studente elektrotehnike širom Evrope, s ciljem da dostignu vrhunac u svom akademskom i socijalnom životu. EESTEC LC Sarajevo – EESTEC Local Committee Sarajevo –  je jedan od preko 50 ogranaka udruženja EESTEC, koji od 2006. godine djeluje na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Detaljnije o takmičenju možete naći na:  androidcompetition.com

Detaljnije o EESTEC LC Sarajevo na: eestec-sa.ba

Promotivni video možete pogledati na:

(STUDOMAT.ba)