Prijavite se na BRAVO online kurs kineskog jezika

Omladinska organizacija BRAVO BiH organizuje još jedan u nizu kurseva stranih jezika, a ovaj put su prijave otvorene za kineski jezik. Poziv prenosimo ispod.


Chinese culture 1615230166

Nihao 你好!

U nastavku vam dajemo 5 dobrih razloga za učenje kineskog jezika:

  • Veoma jeftino/besplatno školovanje u Kini.
  • Mogućnost putovanja u Kinu.
  • Veća mogućnost pronalaska posla i moguća saradnja sa kineskim firmama.
  • Učenje kineskog je lakše nego što mislite.
  • Kineski je jezik koji se u svijetu najviše koristi.

Grupne časove krećemo sa levelom A1 u trajanju od tri mjeseca.

Kao i za sve ostale kurseve, da biste prisustvovali kursu, morate imati Zoom nalog. Na časove će biti primljeni samo oni koji su na listama za taj čas. Zbog toga vam toplo preporučujemo da se registrujete ili da budete sigurni da ste prijavljeni na Zoom sa svojim punim imenom i prezimenom. Registracija je potpuno besplatna.

Nakon svakog modula, imate mogućnost testiranja kako biste dobili certifikat o poznavanju stručnosti. Za one koji ne planiraju/ne žele raditi test, dobit će samo certifikat o pohađanju kursa.

Trenutno će svi certifikati biti u digitalnom formatu i biće poslani na e-mail adresu. Ako odlučite da napustite kurs nakon određenog perioda pohađanja, to možete učiniti, ali u tom slučaju ne možemo vam dati bilo kakvu potvrdu ili certifikat.

Više informacija o kursu, kao i proces prijave možete naći na linku ovdje.

Ukoliko niste u mogućnosti priuštiti kurs, a željeli biste naučiti kineski jezik, BRAVO nudi i besplatne časove. Sve što trebate uraditi jeste da nam napišete zašto baš vama treba da poklonimo te časove, da nam objasnite svoju situaciju, a naš odgovor ćete dobiti nakon zatvaranja poziva.