Prijavite se na besplatan kurs “Osnove freelance poslovanja”

Želite postati freelancer/ka, a ne znate kako? Ovaj kurs je tu da vam pomogne na putu ka vašoj karijeri!


kampster 800x445 1

Na mini-kursu “Osnove freelance poslovanja” naučit ćete kako svoje vještine, sposobnosti i potencijale razvijati i upotrijebiti na tržištu rada, kako putem interneta pronaći poslodavce i početi zarađivati.

Upoznat ćete se s freelance tržištem rada, s njegovim zahtjevima kao i mogućnostima koje ono pruža. Učeći na mini-kursu “Osnove freelance poslovanja” svladat ćete vještine za traženje posla od kuće!

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Prosječna plata

Freelanceri rade u različitim područjima, pa cijena rada koja se obično obračunava po satu angažiranja varira. U prosjeku se radi o 19,5 e/h.

Šta je potrebno?

  • Rad na računaru
  • Potvrde i certifikati

Svi polaznici koji uspješno polože kurs dobivaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Certifikat na BHS jeziku
  • Certifikat na engleskom jeziku

Šta mogu očekivati?

Po upisu mini-tečaja dobivate potvrdni mail od tehničke podrške, kao i upute za upotrebu Campster platforme. Kursu Osnove freelance poslovanja možete pristupiti u bilo kojem trenutku, s računara ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći tempo koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam adekvatne savjete za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice kako biste, ako to želite, mogli učiti u grupi, kao i potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Više informacija na linku.