Prijave za Work & Travel USA u toku: Putuj, radi i zaradi preko 30.000 KM

Znate li već šta ćete raditi iduće ljeto?


Work and Travel

Mi znamo, a imamo odličan prijedlog i za vas! Ako još niste odlučili ili tražite avanturu koja će vas oblikovati za cijeli život, Work and Travel USA program je vaša savršena prilika.

Nezaboravno ljeto: Očekuje vas nevjerovatno ljeto ispunjeno avanturama, putovanjima, i nevjerovatnim iskustvima.

Zarada na poslovima sa satnicama preko 15$/h: Radite na poslovima sa satnicama koje su znatno veće nego kod sličnih studentskih programa. Finansijska neovisnost postaje stvarnost, jer učesnici mogu zaraditi preko 30.000 KM.

Putovanje i nezaboravni momenti: Jesu li Hawaii, Los Angeles, Puerto Rico, Chicago, Grand Canyon, ili neke druge destinacije na tvojoj bucket listi? Ako jesu vrijeme je i da ih posjetiš. Upoznajte Ameriku, istražite njene čarobne gradove i prirodna čuda, jer ćete dobiti priliku da mjesec dana putujete gdje god poželite.

Nova prijateljstva i usavršavanje: Upoznajte inspirativne ljude iz cijelog svijeta i stvorite veze koje će trajati čitav život. Uz to ćete razviti mnoge vještine, usavršiti engleski jezik i pozicionirati se na sami vrh tržišta rada.

Ko može učestvovati?

Idealan kandidat je osoba koja želi ljeto za pamćenje, spremna je na rad i veliku zaradu, ambiciozna, fleksibilna i pozitivna.

Započnite Svoju Prijavu Odmah! Sada je pravi trenutak za prijavu! Iskoristite mogućnost da izaberete jednu od najboljih i najplaćenijih pozicija.

Kako se prijaviti?

Posjetite našu službenu web stranicu i ispunite prijavu. S našim iskusnim timom na raspolaganju, cijeli proces je brz i jednostavan.

Rok za prijavu: Prijave traju do popunjavanja pozicija, zato požurite zauzeti svoje mjesto!

Više Informacija: Saznajte više o programu, često postavljanim pitanjima i koracima za prijavu na našoj web stranici i na našem Instagram profilu.

Ne propustite ovu priliku za nezaboravno iskustvo! Prijavite se sada i započnite svoju avanturu!

1 2