Poziv za prijave na “Katalaksija” seminar o slobodnoj ekonomiji u Sarajevu

 Poziv za prijave na  “Katalaksija” seminar o slobodnoj ekonomiji u Sarajevu

Udruženje Multi u saradnji sa Friedrich-Naumann fondacijom organizuje Katalaksija seminar o slobodnoj ekonomiji, u okviru kojeg učesnici seminara imaju priliku slušati i raspravljati o idejama klasičnog ekonomskog liberalizma, te rješenjima za unapređenje društvenih prilika u BiH, sa fokusom na ekonomiju.

U petak, 13.06.2014. godine, udruženje “Multi” u saradnji sa Friedrich-Naumann fondacijom organizuje “Katalaksija” seminar o slobodnoj ekonomiji, u okviru kojeg učesnici seminara imaju priliku slušati i raspravljati o idejama klasičnog ekonomskog liberalizma, te rješenjima za unapređenje društvenih prilika u BiH, sa fokusom na ekonomiju.

Pozivaju se svi zainteresovani za učešće na seminaru da pošalju prijavu (ime i prezime, broj mobitela) sa naznakom “Katalaksija Sarajevo” na e-mail: udruzenjemulti@yahoo.com.

Seminar počinje u 10:15, u prostorijama Hotela Bosnia, Kulovića 9, Sarajevo. Broj mjesta je ograničen.

Posjetite i zvanični Facebook događaj: “Katalaksija” seminar o slobodnoj ekonomiji

(STUDOMAT.ba)

STUDOMAT

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.

Možda te i ovo zanima?