Poziv studentima da se prijave na besplatan seminar “Soft Skills Academy”

Članovi EESTEC LC Banja Luka treću godinu za redom organizuju seminar – Soft Skills Academy za studente Univerziteta u Banjoj Luci.


eestec bl softskills academy

Članovi EESTEC LC Banja Luka treću godinu za redom organizuju seminar – Soft Skills Academy za studente Univerziteta u Banjoj Luci.

Soft Skills Academy je četverodnevni seminar koji podstiče studente da rade na sopstvenom usavršavanju i razvoju ličnih i profesionalnih vještina neophodnih za uspješnu karijeru, a koje im tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti, prenosi portal Praksa.info.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Seminаr će biti održаn od 3. do 6. aprila 2014. godine u prostorijаmа Socijalno-edukativnog centra i svečanim salama na Elektrotehničkom fakultetu u Banjoj Luci, na kojem će 40 studenata dobiti priliku za učešće. Svaki učesnik će proći kroz 5 treninga. Treninge će držаti certifikovаni internаcionаlni EESTEC treneri. Po zаvršetku seminаrа, učesnici dobijаju certifikаt potpisаn od strаne orgаnizаtorа. Seminar je besplаtаn zа sve učesnike.

Pravo učešća imaju svi studenti banjalučkog Univerziteta bez obzira na fakultet koji studiraju. Prednost pri izboru će imati studenti završnih godina i oni koji su diplomirali u tekućoj godini – grupa mladih kojima će ove vještine biti potrebne u skorije vrijeme, prilikom zapošljavanja.

Tokom četiri dana učesnici će imati priliku da učestvuju u treninzima prezentacionih i komunikacionih vještina, rada u timu, vremenskog planiranja, poslovne komunikacije, rješavanja problema, liderskih vještina, emocionalne inteligencije, kao i o upravljanju promjenama. Konačnih 5 tema će biti odabrano u dogovoru sa trenerima.

Za učešće na Akademiji potrebno je popuniti prijavu koja se nalazi na zvaničnom sajtu Akademije: PRIJAVA.

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Banjoj Luci – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(Praksa.info)