Poziv na takmičenje iz marketinga u Madridu

Poslovna škola ESIC poziva studente i diplomce u oblasti marketinga da se prijave za učešće na takmičenju u marketingu, koje će biti održano u Madridu.


Takmičenje će učesnicima pružiti priliku da na sebe skrenu pažnju domaćih i međunarodnih kompanija kojima su potrebni mladi i talentovani ljudi, te da tako napreduju u karijeri.

Učesnici takmičenja će imati priliku da učestvuju u donošenju odluka u svim oblastima marketinga i pokažu znanje stečeno na studijama. Takmičari će biti podijeljeni u timove koji će se međusobno takmičiti. Šest najboljih takmičara dobiće određenu novčanu nagradu.

Organizatori će snositi sve troškove učesnika takmičenja. Kandidati se mogu prijaviti na zvaničnoj web-stranici organizatora. Pravo na prijavljivanje imaju kandidati iz cijelog svijeta.

Krajnji rok za prijavljivanje je 11. maj 2016. godine.

Dodatne informacije: esic.edu

(UIS)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X