Poziv na Dane otvorenih vrata Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije UNSA

Posjetitelji će imati priliku upoznati profesore, asistente i osoblje Fakulteta, te se informirati o mogućnostima studiranja.


unsa kampus

Pozivaju se svi zainteresirani da posjete Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije UNSA u srijedu, 19.04.2023. godine, kada će biti održani Dani otvorenih vrata.

Posjetitelji će imati priliku upoznati profesore, asistente i osoblje Fakulteta, te se informirati o mogućnostima studiranja. Također, bit će im omogućen obilazak prostorija Fakulteta kako bi se uvjerili da je ovo pravi izbor za njihovu budućnost u području kriminalistike, kriminologije i sigurnosnih studija.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije nudi kvalitetno i zdravo okruženje, stručan i iskusan akademski kadar, praksu na institutu „CriminalEast“, studentske aktivnosti kroz studentsku asocijaciju, sportske aktivnosti kroz Sportski klub FKKSS, učešće u ljetnim i zimskim školama koje se organiziraju, različite aktivnosti u saradnji sa brojnim domaćim i međunarodnim partnerima.