Poziv na 10. regionalni Sajam poslovnih ideja

Napravite prvi korak i prijavite se na takmičenje za najbolje poslovne ideje koje organizuje Udruženje „Prijatelji Srebrenice“ u okviru projekta „Mladi preduzetnici za društvene promjene.“


Poziv na 10. regionalni Sajam poslovnih ideja

Naučite kako se piše poslovni plan i procijenite svoju poslovnu ideju uz savjetodavnu podršku Poslovnog savjetovališta Udruženja „Prijatelji Srebrenice.“ Najuspješniji polaznici treninga imaće priliku da predstave svoje poslovne ideje na X regionalnom Sajmu poslovnih ideja.

Za najperspektivnije poslovne ideje predstavljene na Sajmu obezbjeđena su grant i beskamatna kreditna sredstva, sa rokom otplate do tri godine, kao i nagrade.

Prijave su otvorene za mlade sa područja opština Srebrenica, Bratunac, Milići, Vlasenica i grada Zvornika, starosti od 18-35 godina.

Prvi presjek broja prijava za učešće na X Sajmu poslovnih ideja je napravljen 20.05. Javni poziv za učešće na Sajmu poslovnih ideja je stalno otvoren. Naredni presjek broja prijava će biti napravljen 29.07., a poslije tog termina zainteresovani će moći da se prijave za učešće na XI Sajmu poslovnih ideja.

Aplikacioni obrazac možete preuzeti OVDJE

Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona 056/440-165 i putem maila: office@prijateljisrebrenice.org

(Mreža mira)