Posao iz snova: Traži se osoba koja će boraviti na Maldivima, a uz to i primati platu

Knjiga, sunce, more, pijesak, Maldivi... Zvuči kao san? Jednom sretniku, ovo će postati stvarnost.


water bungalows and wooden jetty on maldives
Foto: Envato

Iako je august, i dalje se ne možemo pomiriti s time da su nam rokovi sve bliže, temperature sve niže, dani kraći, a noći duže.

Za one koji maštaju o dalekim Maldivima, životu na prekrasnom otoku, uživanju na plaži i čitanju knjiga, a pritom da je nekim čudom sve to besplatno ili čak plaćeno, prenosimo vam oglas za posao iz snova.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ako volite knjige, sunce… Evo posla iz snova!

Luksuzno odmaralište na rajskom otoku na Maldivima traži nekoga ko će im voditi knjižaru. Uspješni kandidat vodit će njihovu knjižaru za 620 funti mjesečno, a smještaj je besplatan – u ljetovalištu i to cijelu godinu u kojem inače noćenje košta oko 35 hiljada eura.

Knjižara se nalazi na Soneva Sushi, odmaralištu na otoku Kunfunadhoo u atolu Baa na Maldivima, a posao uključuje vođenje knjižare bez pomoći, u što ulazi doček gostiju, davanje preporuka za čitanje pa sve do održavanja zaliha knjiga.

Budući da Kunfunadhoo ima posebno pravilo koje kaže: “bez cipela, bez novosti”, nosili biste titulu “bosonogog knjižara” jer je to izolirani otok posvećen isključivo bijegu od svakodnevnog stresa.

No, na ovaj posao se ne mogu baš prijaviti svi: kako prenosi TimeOut, idealan kandidat ipak mora imati nekog iskustva u prodaji knjiga ili u izdavaštvu.

Svi zainteresiovani kandidati kojima je dosta života u gradu, svakodnevnog stresa i želi samo pokupiti stvari i otići na Maldive na odmor te početi s radom već u oktobru, prenosimo link za prijavu.