Pokaži svoje umijeće škrabanja i osvoji Red Bull Doodle Art Box! 

Tvoj rad može biti jedan od 20 najboljih!


Doodle Art

Sada je vrijeme da svoju maštu pustiš na slobodu i učestvuješ u globalnom takmičenju Red Bull Doodle Art!

Sve što trebaš uraditi:

… i već si korak bliže osvajanju Red Bull Doodle Art Boxa! 🚀

Nagrađujemo 20 najboljih radova, a tvoj rad može biti jedan od njih. Igramo se do 3. aprila, stoga nemoj gubiti vrijeme već se prijavi što prije i ostavi svoj trag u bezvremenskoj umjetnosti crtanja!

osvoji Red Bull Doodle Art Bo 1

osvoji Red Bull Doodle Art Bo 2

osvoji Red Bull Doodle Art Bo 3

osvoji Red Bull Doodle Art Bo 4

Šta je Red Bull Doodle Art?

Red Bull Doodle Art je globalno takmičenje koje osnažuje novu generaciju umjetnika pozivajući studente i kreativce da puste svoje misli da lutaju kroz maštovite crteže. Mogućnosti uključuju povećanu izloženost, umjetničko mentorstvo i mjesto na Svjetskom finalu u Amsterdamu, gdje će renomirane sudije odabrati pobjednika Red Bull Doodle Arta.

Svjetsko finale je vrhunac Red Bull Doodle Art 2023. Nacionalni pobjednici će biti pozvani na trodnevnu radionicu kako bi proširili svoje ideje i vještine. Na finalu događaja, crteži nacionalnih pobjednika biće izloženi u galeriji Svjetskog finala, a globalno žiriranje određuje ukupnog pobjednika Red Bull Doodle Arta. Svjetsko finale će se 2023. održati u Amsterdamu u Holandiji, gdje će svi crteži biti izloženi kao NFT.

Kako se prijaviti?

Posjeti redbull.com i prijavi se, jer Red Bull Doodle Art je tvoja prilika da ostaviš svoj trag u bezvremenskoj umjetnosti crtanja!