Pogledajte u kakvom pogledu uživaju studenti fakulteta u Zadru

Studentica Filozofskog fakulteta u Zadru pokazala je pogled koji se pruža s prozora jednog kabineta u kojem se održavaju predavanja.


b 221119091
Foto: Instagram/francuski.unizd

Period od osnovne škole do fakulteta, uglavnom je onaj najljepši u životu svake osobe. Međutim, kada treba “zagrijati stolicu”, pojedincima nekad fali motivacije. To nije slučaj i sa Univerzitetom u Zadru, odakle se pruža toliko lijep pogled, da su se mnogi složili da nikada ne bi imali ovaj problem.

Naime, jedna studentica Filozofskog fakulteta u Zadru pokazala je pogled koji se pruža s prozora jednog kabineta u kojem se održavaju predavanja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Na snimci koju je podijelila na TikToku, studentica je prvenstveno snimila dio stola na kojem se vidi radni pribor, udžbenik i sveska, a podignuvši kameru prema prozoru zabilježila je bajkoviti zalazak sunca dok se tik pred zgradom pružalo more.

Dobre strane filozofskog u Zadru, napisala je u opis.

@nikamanojlovic

Dobre strane Filozofskog u Zadru 🤣 #fypage #fyp #foryou #foryoupage #zadar #filozofskifakultet #sveucilisteuzadru #faks

♬ Vjerujem U Anđele – Oliver Dragojević

Mnogi su ostali oduševljeni prelijepim prizorom kojeg su vidjeli, a ispod su brojni korisnici priznali i kako im ovako što izgleda “nestvarno” te da zavide studentima koji pohađaju ovaj fakultet.

– Kakav pogled, ovo košta zdravlje, samo je jedan od komentara ispod objave.

Inače, Univerzitet u Zadru nalazi se na samom početku šetnice koja vodi ka poznatim Morskim orguljama i instalaciji Pozdrav suncu, glavnim atrakcijama ovoga grada koje turisti ne propuštaju vidjeti prilikom dolaska tamo, piše Klix.

Grad koji je star preko tri hiljade godina, može se pohvaliti najvećim brojem spomenika u Hrvatskoj, a nalazi se i na savršenom položaju Jadranskog mora, što je i jedan od osnovnih razloga zašto svake godine vrvi od ljudi koji tu stižu sa svih strana svijeta.