Plaćene prakse za sve ljubitelje tehnologije

Prevoz osiguran, plata tokom tromjesečne prakse, oprema obezbijeđena.


Ilustracija: Freepik / STUDOMAT

Kompanija Tech387 otvara prvo poglavlje plaćene prakse za sve ljubitelje tehnologije! Product Arena je prvi korak ka zaposlenju u našoj kompaniji. Aplicirati mogu sve osobe koje zanima Project Management, UI/UX Design, QA Engineering, Backend ili Full Stack Development.

Advertisements

Iskustvo ovoga puta nije potrebno

Product Arena je intenzivna tromjesečna obuka, tokom koje će timovi pripravnika/ca raditi na razvoju aplikacija u stvarnom vremenu, uz vodstvo naših iskusnih mentora.

Cilj prakse je početnicama i početnicima pružiti najbolju šansu za uspješnu IT karijeru. Svi prijavljeni, će bez izuzetka, dobiti priliku da sudjeluju u prvom, online, dijelu obuke! Po završetku online dijela obuke, izvršit ćemo odabir kandidata/kinja koji su pokazali najviše motivacije, inicijative i želje za napretkom te im ponuditi učešće u plaćenom dijelu prakse. Ni to nije sve, svi uspješni kandidati/kinje će nakon završene prakse dobiti priliku za stalno zaposlenje.

Osnovne informacije koje bi svi zainteresovani/e trebali znati prije prijave

  • Sarajevo
  • Prevoz osiguran
  • Plata tokom tromjesečne prakse
  • Oprema obezbijeđena
  • Krajnji rok za prijavu 18.11.2022.

Denis Berilo, rekao je kako je Product Arena ozbiljan program za motivisane pojedince/ke koji su spremni ući u svijet najsavremenije tehnologije.

Advertisements

– Bez obzira na dosadašnje iskustvo, pozivamo vas da se prijavite za našu plaćenu praksu. Obećavamo da će vam Product Arena, ako imate ozbiljne namjere i motivaciju pružiti priliku za uspješnu IT karijeru. Primarni cilj organizacije plaćene prakse je kreiranje novih kadrova za kompaniju Tech387. Svi kandidati/kinje koji ostvare uspjeh tokom prakse dobit će priliku za zaposlenje. O benefitima i atmosferi u našoj kompaniji ovoga puta neću govoriti, jer će svi polaznici Product Arene imati priliku da se upoznaju s atmosferom i kolegama u toku trajanja prakse.

Prijave ostaju otvorene do kraja radnog dana 18.11.2022. Prijaviti se može putem linka. Nakon zatvaranja prijava, svi kandidati/kinje će dobiti email sa uputama o početku online dijela obuke. Tokom prvog dijela obuke naši mentori vršit će procjenu motivacije, načina rada i brzine usvajanja vještina, na osnovu kojih će biti donesena konačna odluka.

– Svi će imati jednaku priliku da nam pokažu da žele biti dio našeg tima. Ovo je jedinstvena prilika gdje predznanje ne predstavlja uslov za mjesto na plaćenoj praksi, a potom i radno mjesto, naglasio je Faruk Ćidić.