Pas je provalio svoj kavez kako bi utješio štence koji su plakali

Niko ne može zamijeniti majku, ali ova priča će vas sve raznježiti.


U lokalno sklonište Barker’s Pet Motel su stigla dva mala šteneta Kari i Hannah. Svi su odmah zavoljeli male privremene goste, ali oni su bili neutješni i čitavo vrijeme su plakali, prenosi mostarski.ba.

Preko puta njih u kavezu se nalazila kujica australskog ovčara Maggie koju su kamere snimile kako provaljuje iz svog kaveza kako bi se približila štencima i pružila im malo utjehe. Vlasnica motela Sandy Alred je gledala preko kamere dirljivu situaciju koja se odvijala.

Maggie se približila kavezu u kojem su se nalazili uplakani i uplašeni štenci, pružala im je svoje šapice i lizala im njuškice kako bi ih utješila. Sandy je odlučila krenuti nazad u motel, gdje ju je dočekala Maggie koja ju je odmah odvela do štenaca, a Sandy je znala što treba napraviti.

Otvorila je kavez i pustila Maggie unutra. Svi troje su počeli veseli mahati repićima, plač je prestao, a kada se sve smirilo, stisnuli su se i mirno zaspali.

(STUDOMAT.ba)

 


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X