Ovog vikenda u Zenici prva od pet CEO konferencija u 2014. godini

Ovog vikenda će biti organizovana prva od pet CEO konferencija planiranih za 2014. godinu. CEO Warm-up Zenica bit će održana u subotu, 26. aprila i ugostiti će više od 100 učesnika.


ceo konferencija cover 2014

Ovog vikenda će biti organizovana prva od pet CEO konferencija planiranih za 2014. godinu. CEO Warm-up Zenica bit će održana u subotu, 26. aprila i ugostiti će više od 100 učesnika.

Ovu CEO Warm-up konferenciju organizuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici.

[box type=”shadow”]CEO konferencija i STUDOMAT nagrađuju dva studenta besplatnim kotizacijama za CEO Warm-up Zenica. Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “CEO konferencija i STUDOMAT me vode na CEO Warm-up Zenica”. Imena dobitnika će biti objavljena danas u 16 sati.[/box]

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina. Tako će i ovu subotu, 10 govornika svojim pozitivnim primjerima i pričama o uspjehu inpirisati i motivisati učesnike.

Nakon konferencijskog dijela, planirana je i panel diskusija gdje će neki od predavača zajedno sa učesnicima diskutovati o aktuelnim temama iz oblasti preduzetništva i razvoja karijere mladih.

Nakon konferencije u Zenici, predstoje CEO Warm-upi u Tuzli, Mostaru i Banja Luci, a prijave za ove gradove su još uvijek otvorene.

Završnica CEO turneje 2014 je u Sarajevu, 31. maja i 1. juna, gdje se pored konferencijskog dijela organizuju i dodatne aktivnosti poput takmičenja Wanted – Million Dollar Employee, Kafa sa…, Start-up Expo, Radionice i Panel diskusija.

U sklopu prvog dana CEO konferencije u Sarajevu, održat će se i Pioneers Unplugged gdje se, pored pregleda aktuelnosti iz svijeta start-upa i tehnologije, te prilike da učesnici isprobaju najnovija tehnološka dostignuća, organizuje i after party.

Svi mladi koji odluče učestvovati na nekoj od CEO konferencija će steći nova znanja i vještine koje će im sigurno pomoći u budućem poslovnom dijelovanju, ostvariti važne poslovne kontakte ali će se, zasigurno, i dobro zabaviti.

Za sve dodatne informacije posjetite www.ceokonferencija.ba ili kontaktirajte na e-mail: info@ceokonferencija.ba.

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Zenici – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(STUDOMAT.ba)