Otvorene rane prijave za NetWork 10 konferenciju

Rane prijave za desetu NetWork konferenciju otvorene su do 31. januara 2020. Najveća poslovno-tehnološka konferencija i ove godine će se održati u Grand Hotelu Neum, u periodu od 25. do 27. marta 2020. godine.


NetWork10 Early Bird

AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics samo su neke od tema o kojima će biti govora na narednom NetWorku.

Za sve učesnike koji se prijave na konferenciju do 31.1.2020. godine, cijena kotizacije (early-bird ulaznica) iznosi 350 KM (+PDV). Za prijave u periodu od 1.2. do 19.3.2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV). Cijena kotizacije od 20.3.2020. do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) iznosi 550 KM (+PDV).

Kao i ranije, učešće na najvećoj IT konferenciji omogućeno je i studentima (koji nisu u radnom odnosu) po cijeni od 50 KM (+PDV).

NetWork konferencija, powered by Microsoft, deset godina zaredom okuplja najbolje aktere bh. IT industrije i eminentne regionalne predavače, koji donose aktuelne i kvalitetne sadržaje. Osim novih znanja, NetWork nudi i mogućnost širenja poslovne mreže i saradnje.  Zahvaljujući tome, ova konferencija je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu.

Više informacija o NetWork 10 konferenciji dostupno je na zvaničnoj web stranici konferencije https://www.networkkonferencija.ba. Novosti o NetWorku možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.