Otvorene prijave za naučni simpozijum – OTSA ‘23

Poziv za prisustvo na naučnom simpozijumu otvoren je za sve zainteresovane, bez obzira da li su primarne sfere njihovog interesovanja biomedicinske nauke.


simpozij prijave

InciSioN Bosna i Hercegovina u saradnji sa Donorskom mrežom Bosne i Hercegovine organizuje naučni simpozijum „Organ Transplantation Significance Awareness – OTSA ’23 posvećen raznim aspektima transplantacije u Bosni i Hercegovini.

Eminentni stručnjaci iz prakse pokušat će kroz predavanja i predstavljanje naučnih radova pozicionirati Bosnu i Hercegovini u svijetu transplantacije, otkriti njene nove mogućnosti i nadamo se svim zainteresovanim učesnicima približiti ovaj svijet budućnosti u napretku liječenja mnogih pacijenata.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Poziv za prisustvo na naučnom simpozijumu otvoren je za sve zainteresovane, bez obzira da li su primarne sfere njihovog interesovanja biomedicinske nauke.

Naučni simpozijum održat će se u subotu, 24. juna 2023. godine u Patološkom amfiteatru Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu sa početkom u 10.00 sati.

U sklopu naučnog simpozijuma svi zainteresirani učesnici će moći na licu mjesta potpisati donorsku karticu i tako se pridružiti velikoj brojci od preko 100 000 potpisanih donorskih kartica.

Vođeni idejom da nismo u mogućnosti živjeti vječno, ali da sigurno možemo pomoći drugome da živi malo duže pozivamo sve da uzmu učešće u našem naučnom simpozijumu!

Registracija je na linku.

Svi učesnici će po završetku simpozijuma dobiti potvrdu za učešće.