Osvojite besplatnu kotizaciju za “Jadranski Forum mladih – Adriatic Youth Forum” – Sarajevo 2016

Jadranski Savjet/Adriatic Council, u periodu od 22. do 24. septembra 2016. godine, u hotelu "Radon Plaza" u Sarajevu održava konferenciju pod nazivom "Jadranski Forum mladih - Adriatic Youth Forum", Sarajevo 2016, namijenjen položaju i perspektivi mladih u Bosni i Hercegovini.


Jadranski Forum mladih Adriatic Youth Forum Sarajevo 2016

Direktor Jadranskog savjeta je Dejan Novaković.

– U otvorenom dijalogu i kroz četiri sesije: Mladost u magli, Putokazi, Sarajevski razgovori i Jadranski dijalog, uz pomoć izuzetnih umova iz čitavog regiona, pokušat ćemo da postavimo pitanja i nađemo odgovore na izazove koji stoje pred društvo u BiH i čitavom Jadranskom regionu i da definišemo preporuke kao dio ukupnog rješenja. U svakoj od Sesija osigurali smo prisustvo pojedinaca iz čitavog regiona koji na najbolji mogući način mogu da nam otvore nove dimenzije promišljanja i upute nas na put spoznaje položaja mladih danas i njihove perspektive kako u BiH, tako i u čitavom regionu, kaže Minela Jašar, direktor komunikacija Adriatic Council.

Pet medija osiguralo je 50 kotizacija za PhD studente na Jadranskom forumu mladih.

Pedeset najzainteresiranijih osoba mogu se javiti na mail: pr@adriatic-council.eu i imaju pravo prisustva panelima Mladi u magli, Putokazi, Sarajevski razgovori i Jadranski dijalog, kao i ručku i predavanju Mihe Pogacnika-virtuoza na violini.

(Dnevni avaz)