Osvojite besplatnu kotizaciju za “Jadranski Forum mladih – Adriatic Youth Forum” – Sarajevo 2016

Jadranski Savjet/Adriatic Council, u periodu od 22. do 24. septembra 2016. godine, u hotelu "Radon Plaza" u Sarajevu održava konferenciju pod nazivom "Jadranski Forum mladih - Adriatic Youth Forum", Sarajevo 2016, namijenjen položaju i perspektivi mladih u Bosni i Hercegovini.


Direktor Jadranskog savjeta je Dejan Novaković.

Advertisements

– U otvorenom dijalogu i kroz četiri sesije: Mladost u magli, Putokazi, Sarajevski razgovori i Jadranski dijalog, uz pomoć izuzetnih umova iz čitavog regiona, pokušat ćemo da postavimo pitanja i nađemo odgovore na izazove koji stoje pred društvo u BiH i čitavom Jadranskom regionu i da definišemo preporuke kao dio ukupnog rješenja. U svakoj od Sesija osigurali smo prisustvo pojedinaca iz čitavog regiona koji na najbolji mogući način mogu da nam otvore nove dimenzije promišljanja i upute nas na put spoznaje položaja mladih danas i njihove perspektive kako u BiH, tako i u čitavom regionu, kaže Minela Jašar, direktor komunikacija Adriatic Council.

Advertisements

Pet medija osiguralo je 50 kotizacija za PhD studente na Jadranskom forumu mladih.

Pedeset najzainteresiranijih osoba mogu se javiti na mail: pr@adriatic-council.eu i imaju pravo prisustva panelima Mladi u magli, Putokazi, Sarajevski razgovori i Jadranski dijalog, kao i ručku i predavanju Mihe Pogacnika-virtuoza na violini.

(Dnevni avaz)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!