Obilježene 44 godine postojanja Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Mostaru

Dan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru obilježen je svečanom promocijom.


1 51
Foto: snagalokalnog.ba

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru u petak 16. decembra 2022. godine proslavio je 44. godine svoga postojanja, prenosi snagalokalnog.ba.

U petak, 16. decembra 2022. godine obilježen je Dan Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru svečanom promocijom na kojoj je promovirano 35 prvostupnika građevinarstva, 11 prvostupnika arhitekture i urbanizma, 6 prvostupnika geodezije i geoinformatike te 30 magistara građevinarstva.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Dekanica prof. dr. sc. Maja Prskalo diplomantima je zaželjela sreću u budućem radu i životu.

Dragi diplomanti, na samom početku posebno pozdrav upućujem vama, vašim obiteljima i prijateljima. Svi mi koji smo prošli kroz to akademsko putovanje znamo koliko je važna potpora onih najbližih, posebno vaših roditelja. Želim da vam današnje zajedništvo, čestitke i podrška sudionika ovoga slavlja bude snažan poticaj za daljnji rad.

Kompetencije koje ste stekli u ovim tehničkim granama, uvjerena sam, da će te u budućem radu časno koristiti te dostojno inženjerski primjenjivati i kontinuirano nadograđivati. Na koncu, u ime profesora, saradnika, uposlenika i studenata Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru i u svoje lično ime, svima vama upućujem iskrene čestitke i želim puno uspjeha u budućem radu, kazala je.