Kako bolje upravljati studentskim finansijama?

Od školarine, udžbenika do svakodnevnih troškova, finansijska disciplina je stalna borba i izazov za mnoge studente.


Udžbenici, stanarina, režije, školarina, kafa s prijateljima… Studenti se često susreću s izazovima upravljanja svojim finansijama i postavljaju pitanje: Kako postati finansijski odgovoran i iskoristiti sve prednosti studentskog života?

Od školarine, udžbenika do svakodnevnih troškova, finansijska disciplina je stalna borba i izazov za mnoge studente.

Ako čekate rezultate ispita, ne morate čekati i u redu za plaćanje.  Studentima je svaka sekunda dragocjena, a sa mobilnom aplikacijom držite svoje finansije u džepu i pratite sve svoje studentske troškove. Bez obzira da li plaćate stanarinu, režije, školarinu ili samo provjeravate koliko novca imate do kraja mjeseca – sve je dostupno u samo nekoliko klikova. Zaboravite na bespotrebno čekanje u redovima, gužve u banci i gubljenje dragocjenog vremena. Mobilno bankarstvo vam omogućava da sve obavite s bilo kojeg mjesta, bilo kada. Tako možete više vremena posvetiti učenju, pripremi za ispite i nezaboravnim trenucima s prijateljima.

Mobilnu aplikaciju dobijate bez naknade uz UniCredit standard paket za studente koji nudi niz pogodnosti: tekući račun, mobilno i internet bankarstvo, kao i Debit Mastercard karticu za sve vaše potrebe. A najbolje od svega? Sve je to bez naknade za studente do 26. godine, uz potvrdu sa faksa koja dokazuje da ste student.

Otvaranje računa u UniCredit banci je jednostavno!

Sve što vam je potrebno su lična karta, CIPS prijava i potvrda o statusu studenta. I to je to! Možete početi koristiti sve pogodnosti UniCredit Standard paketa za studente koji će olakšati upravljanje vašim studentskim finansijama.

I jako važno za sve studente i buduće studente, posjedovanje UniCredit studentskog računa ne samo da vam olakšava svakodnevno upravljanje novcem, već je i bitno prilikom prijave za stipendije i studentske poslove.

Zvuči super, zar ne? Brzo na www.unicredit.ba ili najbližu poslovnicu i otvorite svoj studentski račun.