STUDOMAT.TV by haloo: Imaš između 15 i 26 godina i želiš bolje upravljati svojim finansijama?

Koliko puta ti se desilo da čekaš u redu da platiš školarinu ili neki drugi račun? Zar ne bi bilo super da sve to možeš uraditi dok piješ kafu sa prijateljima ili gledaš omiljenu seriju - bez bespotrebnog čekanja u redovima i uz samo nekoliko klikova?


Imaš između 15 i 26 godina i želiš bolje upravljati svojim finansijama i vremenom? Koliko puta ti se desilo da čekaš u redu da platiš školarinu ili neki drugi račun? Zar ne bi bilo super da sve to možeš uraditi dok piješ kafu sa prijateljima ili gledaš omiljenu seriju – bez bespotrebnog čekanja u redovima i uz samo nekoliko klikova?

NLB osnovni paket za mlade donosi ti jedinstven paket proizvoda koji će ti pomoći da upravljaš svojim finansijama i uštediš na mjesečnom i godišnjem nivou. I znaš li šta je najbolje? Naknada za korištenje paketa iznosi 0 KM mjesečno!

Elektronsko, mobilno i SMS bankarstvo ti omogućavaju da brzo i jednostavno upravljaš svojim finansijama, a korištenjem paketa, uz niže naknade za provođenje transakcija putem elektronskog i mobilnog bankarstva, ostvaruješ i značajne uštede na mjesečnom i godišnjem nivou. Ukoliko želiš podići novac na bankomatima ili plaćati na POS terminalima ne plaćaš nikakvu naknadu, a radiš to jednostavno i lako putem platne kartice ili NLB Pay mobilnog novčanika u kojem je digitalizovana tvoja kartica.

Zvuči sjajno, zar ne?

Preostaje samo da posjetiš najbližu poslovnicu NLB Banke ili www.nlb-fbih.ba i uspješno zaploviš u svijet finansija. Sretno!