Nagradna igra za studentice: Osvojite proizvode kompanije L'Oréal

Portali Ustedite.ba i STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru za studentice u kojoj možete osvojiti proizvode kompanije L’Oreal.


Ustedite.ba i STUDOMAT.ba poklanjaju ukupno četiri proizvoda i to L'Oréal maskaru False Lash Superstar, L'Oréal dnevnu kremu Revita lift Filler Renew, L'Oréal micelarnu vodu i L'Oréal Elseve ulje za njegu oštećene kose.

Advertisements

Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti jedan od navedenih proizvoda potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Portali Ustedite.ba i STUDOMAT.ba me nagrađuju“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice “Ustedite.ba” i STUDOMAT.ba.

Nagradna igra traje do 27.12.2015. godine do 23:59 sati. Imena dobitnica će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba.

Želite uštedjeti? Portal Ustedite.ba ima rješenje!

logo-ustedite-ba

Koliko Vam se puta dogodilo da nekoliko dana nakon što kupite neki proizvod vidite taj isti proizvod u drugoj trgovini po znatno nižoj cijeni? Ne poželite li onda vratiti vrijeme?!

Advertisements

Portal Ustedite.ba omogućava vam da budete svakodnevno u toku s najpovoljnijim ponudama na bosanskohercegovačkom tržištu. Pretražujte proizvode po kategorijama, trgovinama, cijenama, uštedama i informišite se o novostima i akcijama u vezi sa proizvodima i trgovačkim lancima. Brinite o svom budžetu i ne dopustite plaćanje omiljenih proizvoda po znatno većim cijenama, jer vas samo jedan klik na informativni servis Ustedite.ba dijeli do većih ušteda kućnog budžeta.

Ustedite.ba omogućava jednostavno pretraživanje i usporedbu akcijskih proizvoda iz različitih trgovačkih centara i brendova na jednostavan i brz način.

Jednim klikom gdje god da ste, posjetite Ustedite.ba i provjerite gdje se nalaze najbolje ponude i akcijske cijene, jednostavno i brzo isplanirajte kupovinu, uštedite novac i vrijeme, bilo da se radi o namirnicima, odjeći, kozmetici, uređenju doma, namještaju, alatu, tehnici ili turističkim uslugama.
Željene artikle stavite na Listu za kupovinu, isprintajte je ili pošaljite na e-mail.

Najveća prednost kupovine proizvoda na sniženju ili akciji je ta što imamo mogućnost kupovine onog što nam je zaista potrebno ili što već dugo želimo po znatno nižim cijenama. Cijene određenih proizvoda variraju od jednog prodajnog mjesta do drugog. Ponekad je ta razlika u desecima feninga, a u nekim slučajevima je ona mnogo veća. Upravo zbog toga je iznimno važno da imamo informaciju gdje se može kupiti određeni proizvod po najpovoljnijoj cijeni.

Želite li uvijek biti u toku sa najnovijim sniženjima, prijavite se na Ustedite.ba newsletter, a svakako pratite i Facebook stranicu portala.

Više informacija na www.ustedite.ba.

(STUDOMAT.ba)