Nagrada od 10.000 KM za najbolji startup: Otvoren poziv za novi “Tech Boost” predakceleratorski program u saradnji F787 i HulkApps

Program podrazumijeva pristup vrhunskim materijalima za obuku, učešće u nizu radionica, intenzivnu mentorsku podršku, priliku za povezivanje sa investitorskom zajednicom u BiH, regionu i Europi kao i još mnogo benefita.


business people with startup rocket

Tech Boost program podrške bh. startupima koji je inicirala EFSE preduzetnička akademija i podržala Evropska unija, dobija svoje novo izdanje!

Nakon velikog uspjeha prethodnih izdanja Tech Boost programa koje su odjeknule u regionu, Fondacija 787 udružuje snage sa jednom od vodećih IT kompanija u BiH, HulkApps, i za bh. startupe otvara novi Tech Boost poziv. Poziv će biti otvoren za osnivače/ice startupa u ranoj fazi poslovanja sa inovativnim proizvodom ili uslugom koji koriste tehnologiju i traže načine da razviju svoj startup. Odabranim startupima za učešće u predakceleratorskom programu, Fondacija 787 i kompanija HulkApps omogućit će vrijednu stručnu podršku u skaliranju poslovanja, jedinstveni mentorski rad, kao i nagradu za najbolje plasirani startup u iznosu od 10.000 KM.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Techboost

Tech Boost predakceleracija je tromjesečni program koji osnažuje osnivače/ice startupa u ranoj fazi poslovanja (pre-seed) i omogućava ubrzan razvoj poslovanja njihovog tech startupa. Fondacija 787 je zajedno sa svojim partnerima uspješno realizovala 3 Tech Boost predackeleratora i jedan akceleratorski program na Zapadnom Balkanu.

Prijave za Tech Boost predakceleratorski program su otvorene od 07.10.2022. do 21.10.2022. do 17:00 sati. Program će se realizirati od novembra 2022. do januara 2023. godine a svi preduzetnici/e sa tech biznisima u ranoj fazi poslovanja imaju pravo da se prijave.

Program podrazumijeva pristup vrhunskim materijalima za obuku, učešće u nizu radionica, intenzivnu mentorsku podršku, priliku za povezivanje sa investitorskom zajednicom u BiH, regionu i Europi kao i još mnogo benefita.

Dodatne informacije o uslovima prijave kao i ključni datumi  mogu se pronaći na www.fondacija787.ba kao i na kanalima društvenih mreža fondacije i kompanije HulkApps.