Ljubavna priča u studentskom domu u Splitu: “Jako sam sramežljiv pa ti šaljem pismo”

Ana, ako ovo čitaš, barem se javi svom ljubavnom tragaču.


Split kao univerzitetski grad s pravom se ima ponositi na ovo obnovljeno zdanje iz kojeg stiže jedna lijepa priča. Studentski dom “Bruno Bušić” s novom je akademskom godinom primio učenike i studente i zasjao novim sjajem kojeg je dobrano izmorila stalna upotreba još od 1978. godine kada je izgrađen za potrebe Mediteranskih igara.

Advertisements

Ovaj grad s pravom se može ponositi na ovo obnovljeno zdanje iz kojeg stiže jedna lijepa priča koja nas je vratila na neke minule dane, stare načine komuniciranje i pokazala do kojih granica sve seže ljubav, piše dalmacijanews.hr.

Jedan student ispod vrata sobe ostavio je pismo svojoj simpatiji. Želio joj je samo reći kako mu je lijepa, simpatična i draga, na posve neobičan način u današnjem svijetu moderne komunikacije.

– Inače, jako sam sramežljiv pa ti ovim putem šaljem pismo. Želim ti reći da si mi jako simpatična i draga cura, izrazito lijepa. Ne znam kako da ti priđem pa ti ovim putem šaljem svoj broj – 098/***-****.  Ako bi se mogla javiti, napisao je učenik.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!