Ljubavna priča u studentskom domu u Splitu: “Jako sam sramežljiv pa ti šaljem pismo”

Ana, ako ovo čitaš, barem se javi svom ljubavnom tragaču.


studentski dom pismoo

Split kao univerzitetski grad s pravom se ima ponositi na ovo obnovljeno zdanje iz kojeg stiže jedna lijepa priča. Studentski dom “Bruno Bušić” s novom je akademskom godinom primio učenike i studente i zasjao novim sjajem kojeg je dobrano izmorila stalna upotreba još od 1978. godine kada je izgrađen za potrebe Mediteranskih igara.

Ovaj grad s pravom se može ponositi na ovo obnovljeno zdanje iz kojeg stiže jedna lijepa priča koja nas je vratila na neke minule dane, stare načine komuniciranje i pokazala do kojih granica sve seže ljubav, piše dalmacijanews.hr.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Jedan student ispod vrata sobe ostavio je pismo svojoj simpatiji. Želio joj je samo reći kako mu je lijepa, simpatična i draga, na posve neobičan način u današnjem svijetu moderne komunikacije.

– Inače, jako sam sramežljiv pa ti ovim putem šaljem pismo. Želim ti reći da si mi jako simpatična i draga cura, izrazito lijepa. Ne znam kako da ti priđem pa ti ovim putem šaljem svoj broj – 098/***-****.  Ako bi se mogla javiti, napisao je učenik.