Lijepe vijesti za studente: Gradi se studentski dom u Bijeljini

U narednom periodu radit će se na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini.


fakultet bijeljina

Milorad Dodik, predsjednik BH entiteta RS nakon razgovora sa studentskim liderima, objavio je da će u narednom periodu biti rađeno na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini.

 – O pitanjima u vezi sa studentima i mladima razgovaramo s mladima i slušamo njihov glas i probleme s kojima se suočavaju. Rezultat toga je da danas imamo značajno poboljšan studentski standard, napisao je Dodik.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Dodaje da je sa predsjednikom Unije studenata RS Urošem Bjelicom i Stefanom Slijepčevićem, predsjednikom Studentskog parlamenta u Istočnom Sarajevu, razgovarao o svemu što je do sada urađeno.

 – Ponovio sam da će institucije RS-a nastaviti da aktivno rade na poboljšanju uslova za studente, a nakon velikih ulaganja u izgradnju studentskih domova u Istočnom Sarajevu i Banjaluci, u narednom periodu radićemo na realizaciji projekta izgradnje studentskog doma u Bijeljini, naveo je predsjednik Republike Srpske, prenosi Zoricakusmuk.info.

Dodaje da želi da naši studenti imaju najbolje moguće uslove, te su kako kaže, u prethodnom periodu realizovali brojne mjere.

 – Omogućeno je besplatno školovanje za studente prvog ciklusa i prve godine drugog ciklusa studija koji redovno ispunjavaju svoje obaveze, kao i besplatan smještaj u studentskim domovima, zaključuje na kraju Dodik.