Njoki u umaku od tune i paradajza gotovi za 15 minuta

Za pripremu ovog ručka trebat ćete izdvojiti 15-ak minuta, a količina je dovoljna za četiri osobe.


03.09.2019. 10:59

Volim kuhati nakon napornog dana na faksu. – rekao je nijedan student nikada. Ako živite u stanu i nemate menzu u blizini ili vam je jednostavno dosta menze i želite pripremiti brzinski ručak koji će biti fin, zdrav i jeftin, nastavite čitati. Donosimo recept za lagani ručak za koji ćete trebati izdvojiti samo 15-ak minuta, a količina je dovoljna za četiri osobe. Taman za vas, cimera i docimere ako su vam dragi, prenosi studentski.hr.

Sastojci:

500 g njoka
dvije konzervirane tune
500 g pasiranog paradajza
glavica crvenog luka
parmezan
malo ulja
začini po želji.

Priprema

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. Na malo ulja prepržite luk te mu dodajte pasirani paradajz. Kad smjesa prokuha, dodajte tunu i još nekoliko minuta ostavite na vatri, a potom umak pomiješajte s njokima i na kraju sve pospite parmezanom. I da, dobro vidite, to je to od kuhanja. Prijatno.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.