Koristite Scribd besplatno do kraja aprila

 Koristite Scribd besplatno do kraja aprila

Scribd je izuzetno popularan servis za postavljanje i dijeljenje dokumenata i elektronskih knjiga. Možda jedna od najpoznatijih stranica na kojoj možete pronaći literaturu u koju spadaju knjige, časopisi, naučni radovi i ostalo.

U situaciji kada milioni ljudi širom sveta ostaju kod kuće kako bi umanjili rizik od širenja COVID-19, pristup knjigama i informacijama je važniji nego ikad prije.

Besplatno korištenje Scribda tokom aprila!

Ova online biblioteka koja uključuje milione knjiga, audio knjiga, članaka iz časopisa i još mnogo toga – biće dostupne svima, besplatno, do kraja aprila putem ovoga linka.

Nije potrebna kreditna kartica da biste iskoristili ovu mogućnost.

Prema riječima Trip Adler, osnivača i izvršnog direktora Scribda, njihov cilj je da osiguraju svima da imaju pristup svojim omiljenim knjigama, autorima i kvalitetnim sadržajima, dok se budemo prilagodili našoj novoj normalnoj situaciji u narednom periodu.

 

Tarik Halilović

Tarik Halilović

Dolazim iz Visokog i studiram na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Dugogodišnji sam aktivista, edukator i koordinator omladinskih inicijativa. Bavim se digitalnim marketingom i kreativnim solucijama od 2018. godine.

Možda te i ovo zanima?