Konkurs za dodjelu novčanih nagrada studentima Brčko distrikta

Vlada Brčko distrikta raspisuje javni poziv za dodjelu novčanih nagrada studentima generacije prvog ciklusa studija s područja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.


Aplikacija na ovaj konkurs omogućena je studentima koji svoje pravo na novčane nagrade nisu ostvarili u prethodnoj godini. Važno je da studenti aplikanti posjeduju potvrdu da su redovan student, te potvrdu da su u 2019. godini bili proglašeni studentom generacije prvog ciklusa studija, ali i potvrdu nadležnog organa da imaju prebivalište u Brčko distriktu od najmanje godinu dana.

Javni poziv je otvoren do 10.6.2020. godine i to do 15:30 sati, a preliminarna lista studenata generacije koji ispunjavaju uslove po raspisanom Javnom pozivu bit će obavljena u roku od osam dana od dana zaključivanja javnog poziva na oglasnoj ploči i web stranici Odjeljenja za obrazovanje BiH.

Na koji način možete aplicirati, te više informacija, potražite ovdje.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Ajla Bašić

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".
X