Koji je tvoj status nakon ispita: Sigurno sam prošao ili sigurno sam pao?

Kako protiče tvoj ispitni rok?


Status nakon ispita

Nakon novogodišnjih praznika, dolazi period koji studenti baš ne i vole – zimski ispitni rok. Svi ispiti su teški i strašni, no zimski rok nekako ima posebnu težinu. Je li do toga što i dalje nema Sunca kad se probudite ujutro u šest kako biste učili za ispite, ili zato što je noć već u pet poslijepodne i želite ići spavati – teško je shvatiti. No, jedno je sigurno. Ispiti su tu, a studenti moraju izaći kao pobjednici.

Kao što smo navikli, sastavni dio svih ispitnih rokova su i Red Bull studentske aktivacije koje studenticama i studentima pomažu da se zabave, zagriju moždane vijuge i što bolje pripreme za ispitne avanture.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ovoga puta vrijedna Red Bull ekipa je organizovala studentsku aktivaciju “Ispitno rješenje” na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu. Studentice i studenti su se u kreativnoj zoni imali priliku fotografisati se sa frameovima, opustiti i osvježiti ledeno hladnim kriiilima.

Sigurno sam prosao ili sigurno sam pao 10

S obzirom na pozitivnu atmosferu i odabir framova, većina studentica i studenata su dobro pripremili gradivo i vjeruju da će položiti ispite. Mi im držimo fige i želimo sreću!

Sigurno sam prosao ili sigurno sam pao 8

Naškrabaj svoj put do svjetskog finala u Amsterdamu

Tokom aktivacije, studentice i studenti su upoznati i sa projektom Red Bull Doodle Art. Kreativni umovi širom svijeta pozvani su da stave svoje crteže na papir i prijave se za najnovije izdanje Red Bull Doodle Art, gdje bi ih njihovo umijeće moglo odvesti sve do Svjetskog finala u Amsterdamu.

Sigurno sam prosao ili sigurno sam pao 5

Red Bull Doodle Art je tvoja prilika da ostaviš svoj trag u bezvremenskoj umjetnosti crtanja. Ovdje možeš pogledati do sada pristigle radove i poslati svoj.

U nastavku pogledajte galeriju i budite spremni, jer možda je sljedeća Red Bull studentska aktivacija upravo na vašem faksu.

Sigurno sam prosao ili sigurno sam pao 4