Koje su to aplikacije koje čine život svakog studenta lakšim

Svakodnevno provodimo puno vremena na mobitelima, računalima i/ili tabletima, a bez obzira na to sto studiraš – vjerojatno već postoji aplikacija koja će ti biti od koristi u nekoj fazi studiranja!


Dropbox
Sigurno ti se u nekom trenutku dogodilo da ti je mobitel zatrpan screenshotovima ili fotografijama skripti i bilježnica koje nemaš vremena probirati i brisati. Dropbox je tu za tebe! Ova aplikacija je poprilično poznata i jako puno ljudi ju koristi, a k tome je još i besplatna, prenosi x-ica.com.

Advertisements

Mint

Advertisements

Svaki student se bar jednom našao u situaciji da je u ponedjeljak imao nekoliko stotina maraka na računu, a do srijede nije imao za sok u menzi.

Tu uskače Mint – aplikacija namijenjena popisivanju računa, kartica, kredita i investicija, jedna od najpopularnijih
aplikacija ovog tipa.

Besplatna, lagana za koristiti i pregledna. Troškovi se mogu podijeliti po kategorijama, te također nudi opciju postavljanja podsjetnika i savjete za financiranje.

RescueTime

Na listi top prioriteta studentima se, odmah nakon uštede novca, nalazi ušteda vremena.

Aplikacija je idealna za studente čiju je pažnju lako omesti, pogotovo prilikom surfanja internetom. Ova aplikacija ti daje podatke koliko vremena provodiš na određenim web stranicama i aplikacijama, te sugerira koliko bi to trebao smanjiti.

Besplatna je,no možeš kupiti i premium verziju koja će ti dati detaljnija izvješće, te ako želiš, blokirati određene web stranice na sat vremena.

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!