Kada ti predaje legenda: Pogledajte kako je ovaj profesor dočekao studente na usmenom

U današnje vrijeme profesori se moraju služiti maštom i biti originalni kako bi doprli do studenata i motivisali ih za učenje i sudjelovanje u nastavi. To dobro zna jedan profesor s fakulteta koji je svoje studente u kabinetu dočekao baš kao popularni meme.


484202315115984

Profesor fizike David Red s državnog fakulteta St. John's River na Floridi, preko noći je postao zvijezda društvenih mreža. Naime, on zna da nekako mora motivisati studente da sudjeluju u raspravama tokom predavanja kao i na ispitima pa se tako u svom kabinetu pretvorio u popularni meme. Riječ je o memu kada čovjek sjedi za stolom, a na njemu piše da “vjeruje u to i to” i da ga netko proba uvjeriti u suprotno, prenosi mojfaks.com.

U kabinetu je na svoj stol napisao “Ne zaslužujete proći. Uvjerite me u suprotno” što je definitivno nasmijalo i zainteresiralo njegove studente, a konkretno je meme posvetio studentu koji nije redovito dolazio na predavanja. Sam profesor Red rekao je za portal BoredPanda da studenti generalno vole memove, ali i bilo što što ne zahtijeva tipično čitanje iz skripte ili s prezentacije.

Cijeli semestar sam svaku srijedu nosio rozu majicu i prvu parcijalu koji su studenti imali bila je prožeta kultnim filmom ‘Opasne djevojke’. Neki studenti su nastavili srijedama nositi roze majice jer im je to bilo fora., otkrio je profesor Red.

Budući da je to bilo nešto što je motivisalo studente, profesor je pokušao i na meme način i uspio.No, ovo nije profesoru Redu prvi put da radi memove jer ih pravi redovito i objavljuje na Facebooku.

(STUDOMAT.ba)