Još uvijek postoje dobri ljudi

Danas, kada s jedne strane ima sve više siromašnih, a s druge strane pojedinci se enormno bogate i ne znaju što će s novcem, teško je naći primjer dobrote i ljudskosti, ali ovaj primjer pokazuje kako još uvijek postoje dobri ljudi.


Victor Angulo, 12-godišnjak iz Perua, zbog neimaštine bio je prisiljen učiti i pisati zadaću na ulici. Kako u svom domu nije imao struju snalazio se tako što je učio na ulici ispod ulične rasvjete, prenosi x-ica.com.

Video snimka ovog dječaka vrlo brzo je postala viralna na Instagramu, a posebno je dirnula biznismena iz Bahreina Yaqooba Mubaraka koji je odmah doletio u Peru i osim što je dao novac za izgradnju nove kuće, Mubarak je donirao računala za kabinet informatike i invalidska kolica za jednog od Victorovih prijatelja.

Ovaj primjer neka posluži svima onima koji ne znaju što će s novcem i koji ga troše na nebitne stvari u životu, ali i onoj djeci koja imaju sve, a još uvijek su nezadovoljni i nesretni.

Pogledajte ovaj zaista vrlo emotivan video.

 

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X