Studenti koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik, te studiraju na fakultetima ekonomskih, pravnih i IT usmjerenja, a u periodu od 07. do 09. mjeseca ove godine su dostupni za rad, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke. Prijave za praksu u gradovima širom BiH su otvorene do 30.04.2018., a svi zainteresirani studenti svoje biografije mogu poslati na mail prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „Za program Iskoristi priliku“.

UniCredit Banka ovim programom plaćene prakse nudi mladima priliku da postanu bogatiji za novo iskustvo koje će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju, ali i da se njihov trud i rad prepoznaju i nagrade.

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,8 milijarde KM i kapitalom od 760,2 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 77  poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2017.)

O UniCredit Grupi:

UniCredit je jednostavna, uspješna, paneuropska komercijalna banka, s potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj bazi od 25 miliona klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost i međunarodni doseg, pružajući svojim klijentima globalnu podršku i osiguravajući im neusporediv pristup vodećim bankama na 14 ključnih tržišta Grupe te 18 drugih zemalja diljem svijeta. UniCreditova europska bankarska mreža obuhvaća Italiju, Njemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Mađarsku, Rumunijuu, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Tursku.

(STUDOMAT.ba)