“Internet Society”: Imate ideju kako putem interneta podstaći zapošljavanje u vašoj zajednici?

Organizacija Internet Society raspisala je poziv za grantove u okviru svog “Community Grant” programa. Projektne ideje na temu korištenja i promovisanja pristupa internetu mogu dobiti podršku do 10.000 USD.


Organizacija “Internet Society” raspisala je poziv za grantove u okviru svog “Community Grant” programa. Projektne ideje na temu korištenja i promovisanja pristupa internetu mogu dobiti podršku do 10.000 USD.

Aplikanti moraju osigurati podršku iz drugih izvora u minimalnom iznosu od 25% od traženih sredstava. Apliciranje za grant zahtjeva registraciju na portalu Internet Society-ja.

Više informacija o postupku podnošenja prijave možete pronaći na ovom linku. Krajnji rok za predaju aplikacija je 30. septembar 2014. godine.

(yep.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X