ProCredit Bank Bosna i Hercegovina

procredit logo.png
Franca Lehara bb
Franca Lehara Sarajevo Federacija Bosne i Hercegovine 71000 BA

U poslovanju se vodimo osnovnim principima: cijenimo transparentnost u komunikaciji sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo minimizirati uticaj na okoliš te nudimo usluge zasnovane kako na razumijevanju potreba svakog pojedinačnog klijenta, tako i na pouzdanoj finansijskoj analizi.

ProCredit Bank je razvoju orjentisana komercijalna banka. Nudimo odlične usluge našim klijentima, malim i srednjim preduzećima, te stanovništvu koje želi štediti. U poslovanju se vodimo osnovnim principima: cijenimo transparentnost u komunikaciji sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo minimizirati uticaj na okoliš, te nudimo usluge zasnovane kako na razumijevanju potreba svakog pojedinačnog klijenta, tako i na pouzdanoj finansijskoj analizi.

U radu sa biznis klijentima usmjereni smo na mala i srednja preduzeća, jer smo uvjereni da ta preduzeća otvaraju nova radna mjesta i daju ključni doprinos ekonomijama u kojima posluju. Putem jednostavnih i lako dostupnih depozitnih proizvoda i drugih bankarskih usluga koje nudimo, te ulaganjem značajnih resursa u finansijsku edukaciju, cilj nam je promovisati kulturu štednje i finansijsku odgovornost.

Naši dioničari očekuju dugoročni održivi povrat na ulaganja i nisu zainteresovani za kratkoročno uvećanje profita. Ulaganja u obuku i razvoj naših zaposlenika su značajna, a sa ciljem da stvorimo otvorenu i učinkovitu radnu atmosferu, te našim klijentima pružimo ljubaznu i profesionalnu uslugu.

procredit logo.png 3 godine ago
Showing 1 result
Želite dodati sadržaj? Želite dodati Vaš objekat, instituciju ili organizaciju? To možete brzo i jednostavno uraditi pomoću kontakt forme. Ukoliko ste uočili grešku kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba.