ITAcademy

it_academy_logo.png
Zmaja od Bosne 16, Kubus D, 71000 Sarajevo
29 Hamdije Čemerlića Sarajevo Federacija Bosne i Hercegovine 71000 BA

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru, domaće ili inostrane kompanije ili samostalan rad, za samo godinu dana.

ITAcademy je ovlaštena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i certifikate priznate od strane 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

U plan i program uvrštena su najtraženija i najplaćenija zanimanja:

  1. Programiranje
  2. Dizajn i multimedija
  3. Admministracija mreža
  4. IT poslovanje
  5. 3D dizajn i CAD
  6. Razvoj mobilnih aplikacija

Naši polaznici su studenti, srednjoškolci, kao i zaposlene osobe.

Neki od njih odlučili su podijeliti svoje uspjehe sa Vama: Utisci polaznika

Tradicionalno učeći u moderno opremljenim učionicama, ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta. Оn-line polaznici slušaju sva predavanja, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima, kao da su u učionici.

Platforma za rad dostupna Vam je 24h dnevno, sa bilo koje IP adrese, sa svim ažuriranim materijalima i svakodnevnom saradnjom sa predavačima. Live stream predavanja pratite uživo 3 puta sedmično u večernjem ili jutarnjem terminu, postavljate pitanja u toku predavanja, imate dostupne i snimke predavanja. Pogledajte i audio simulacija rada na platformi.

U okviru ITAcademy radi Centar za razvoj karijere (Center for Career Development – CCD) koji pomaže polaznicima i studentima da donose kvalitetne odluke o svojoj karijeri i da se povežu sa najboljim poslodavcima. Usluge Centra za razvoj karijere su besplatne za polaznike ITAcademy i one uključuju resurse, posebne programe i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

U saradnji sa najpoznatijim kompanijama, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima, čak i prije nego što oni postanu dostupni na tržištu. Kompanije koje zapošljavaju polaznike ITAcademy možete vidjeti ovdje.

ITAcademy učionice 12 mjeseci ago by Guest
ITAcademy učionice 12 mjeseci ago by Guest
ITAcademy Banja Luka 12 mjeseci ago by Guest
ITAcademy Sarajevo 12 mjeseci ago by Guest
ITAcademy učionice 12 mjeseci ago by Guest
it_academy_logo.png 12 mjeseci ago
Showing 6 results
Želite dodati sadržaj?Želite dodati Vaš objekat, instituciju ili organizaciju? To možete brzo i jednostavno uraditi pomoću kontakt forme. Ukoliko ste uočili grešku kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba