ITAcademy

it_academy_logo.png
Zmaja od Bosne 16, Kubus D, 71000 Sarajevo
29 Hamdije Čemerlića Sarajevo Federacija Bosne i Hercegovine 71000 BA

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru, domaće ili inostrane kompanije ili samostalan rad, za samo godinu dana.

ITAcademy je ovlaštena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i certifikate priznate od strane 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

U plan i program uvrštena su najtraženija i najplaćenija zanimanja:

  1. Programiranje
  2. Dizajn i multimedija
  3. Admministracija mreža
  4. IT poslovanje
  5. 3D dizajn i CAD
  6. Razvoj mobilnih aplikacija

Naši polaznici su studenti, srednjoškolci, kao i zaposlene osobe.

Neki od njih odlučili su podijeliti svoje uspjehe sa Vama: Utisci polaznika

Tradicionalno učeći u moderno opremljenim učionicama, ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta. Оn-line polaznici slušaju sva predavanja, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima, kao da su u učionici.

Platforma za rad dostupna Vam je 24h dnevno, sa bilo koje IP adrese, sa svim ažuriranim materijalima i svakodnevnom saradnjom sa predavačima. Live stream predavanja pratite uživo 3 puta sedmično u večernjem ili jutarnjem terminu, postavljate pitanja u toku predavanja, imate dostupne i snimke predavanja. Pogledajte i audio simulacija rada na platformi.

U okviru ITAcademy radi Centar za razvoj karijere (Center for Career Development – CCD) koji pomaže polaznicima i studentima da donose kvalitetne odluke o svojoj karijeri i da se povežu sa najboljim poslodavcima. Usluge Centra za razvoj karijere su besplatne za polaznike ITAcademy i one uključuju resurse, posebne programe i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

U saradnji sa najpoznatijim kompanijama, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima, čak i prije nego što oni postanu dostupni na tržištu. Kompanije koje zapošljavaju polaznike ITAcademy možete vidjeti ovdje.

ITAcademy učionice 3 godine ago by Guest
ITAcademy učionice 3 godine ago by Guest
ITAcademy Banja Luka 3 godine ago by Guest
ITAcademy Sarajevo 3 godine ago by Guest
ITAcademy učionice 3 godine ago by Guest
it_academy_logo.png 3 godine ago
Showing 6 results
Želite dodati sadržaj? Želite dodati Vaš objekat, instituciju ili organizaciju? To možete brzo i jednostavno uraditi pomoću kontakt forme. Ukoliko ste uočili grešku kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba.