BusinessAcademy

BusinessAcademy
Zmaja od Bosne 16, Kubus D, 71000 Sarajevo
29 Hamdije Čemerlića Sarajevo Federacija Bosne i Hercegovine 71000 BA

Želite li da na jednom mjestu preuzmete sve poslovne vještine, od pravilnog kontrolisanja radnih procesa i finansija, preko uspješnog predstavljanja, prodaje, pregovaranja i rukovođenja timovima, pa sve do razvoja ličnih vještina liderstva i preduzetništva.

BusinessAcademy je jednogodišnja obuka, ovlaštena od odjeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu, HRC Instituta, International Qualifications Network, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne vještine i izdaje zvanične poslovne diplome i certifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Koja poslovna oblast Vas interesuje:

  1. Cambridge poslovni program
  2. Preduzetništvo
  3. Poslovna administracija
  4. Menadžment
  1. Marketing i prodaja
  1. Finansije

Tradicionalno učeći u moderno opremljenim učionicama, ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta. Оn-line polaznici slušaju sva predavanja, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima, kao da su u učionici.

U okviru BusinessAcademy radi Centar za razvoj karijere (Center for Career Development – CCD) koji pomaže polaznicima i studentima da donose kvalitetne odluke o svojoj karijeri i da se povežu sa najboljim poslodavcima. Usluge Centra za razvoj karijere su besplatne za polaznike BusinessAcademy i one uključuju resurse, posebne programe i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

U saradnji sa najpoznatijim kompanijama, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima, čak i prije nego što oni postanu dostupni na tržištu. Kompanije koje zapošljavaju polaznike BusinessAcademy možete vidjeti ovdje.

BusinessAcademy Banja Luka 12 mjeseci ago by Guest
BusinessAcademy Sarajevo 12 mjeseci ago by Guest
BusinessAcademy Sarajevo 12 mjeseci ago by Guest
BusinessAcademy Sarajevo 12 mjeseci ago by Guest
BusinessAcademy 12 mjeseci ago
Showing 5 results
Želite dodati sadržaj?Želite dodati Vaš objekat, instituciju ili organizaciju? To možete brzo i jednostavno uraditi pomoću kontakt forme. Ukoliko ste uočili grešku kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba