BusinessAcademy

BusinessAcademy
Zmaja od Bosne 16, Kubus D, 71000 Sarajevo
29 Hamdije Čemerlića Sarajevo Federacija Bosne i Hercegovine 71000 BA

Želite li da na jednom mjestu preuzmete sve poslovne vještine, od pravilnog kontrolisanja radnih procesa i finansija, preko uspješnog predstavljanja, prodaje, pregovaranja i rukovođenja timovima, pa sve do razvoja ličnih vještina liderstva i preduzetništva.

BusinessAcademy je jednogodišnja obuka, ovlaštena od odjeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Cambridgeu, HRC Instituta, International Qualifications Network, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne vještine i izdaje zvanične poslovne diplome i certifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo profitabilnu karijeru.

Koja poslovna oblast Vas interesuje:

  1. Cambridge poslovni program
  2. Preduzetništvo
  3. Poslovna administracija
  4. Menadžment
  1. Marketing i prodaja
  1. Finansije

Tradicionalno učeći u moderno opremljenim učionicama, ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta. Оn-line polaznici slušaju sva predavanja, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima, kao da su u učionici.

U okviru BusinessAcademy radi Centar za razvoj karijere (Center for Career Development – CCD) koji pomaže polaznicima i studentima da donose kvalitetne odluke o svojoj karijeri i da se povežu sa najboljim poslodavcima. Usluge Centra za razvoj karijere su besplatne za polaznike BusinessAcademy i one uključuju resurse, posebne programe i individualna savjetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

U saradnji sa najpoznatijim kompanijama, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima, čak i prije nego što oni postanu dostupni na tržištu. Kompanije koje zapošljavaju polaznike BusinessAcademy možete vidjeti ovdje.

BusinessAcademy Banja Luka 3 godine ago by Guest
BusinessAcademy Sarajevo 3 godine ago by Guest
BusinessAcademy Sarajevo 3 godine ago by Guest
BusinessAcademy Sarajevo 3 godine ago by Guest
BusinessAcademy 3 godine ago
Showing 5 results
Želite dodati sadržaj? Želite dodati Vaš objekat, instituciju ili organizaciju? To možete brzo i jednostavno uraditi pomoću kontakt forme. Ukoliko ste uočili grešku kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba.