“I Want To Become A Global Citizen”: Priušti sebi drugačije ljeto!

U ponedjeljak, 19.5. sa početkom u 19:00 sati, AIESEC Sarajevo će organizovati događaj pod nazivom I Want To Become A Global Citizen. Ovom prilikom će se studenti i maturanti iz prve ruke upoznati sa relevantnim informacijama i iskustvima vezanim za volonterske razmjene koje im AIESEC nudi.


U ponedjeljak, 19.5. sa početkom u 19:00 sati, AIESEC Sarajevo će organizovati događaj pod nazivom “I Want To Become A Global Citizen”. Ovom prilikom će se studenti i maturanti iz prve ruke upoznati sa relevantnim informacijama i iskustvima vezanim za volonterske razmjene koje im AIESEC nudi.

Advertisements

“Global Citizen” programom AIESEC želi pružiti priliku mladima da sa iskustvom ove vrste otkriju svoje poduzetničke vještine kako bi ih primjenili u svojoj zajednici. Tim putem se želi podići svijest mladih ljudi da su oni u mogućnosti da budu najizraženiji mediji promjene u svojoj zajednici.

Advertisements

Mjesto održavanja ovog događaja je Art kino Kriterion u Sarajevu, a jedino što se od studenata očekuje je dobro raspoloženje, dok će se za ostalo pobrinuti AIESEC Sarajevo, saopštili su organizatori.

Zainteresovani za ovu priliku se mogu prijaviti ovdje.

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!