“I Want To Become A Global Citizen”: Priušti sebi drugačije ljeto!

U ponedjeljak, 19.5. sa početkom u 19:00 sati, AIESEC Sarajevo će organizovati događaj pod nazivom I Want To Become A Global Citizen. Ovom prilikom će se studenti i maturanti iz prve ruke upoznati sa relevantnim informacijama i iskustvima vezanim za volonterske razmjene koje im AIESEC nudi.


global citizen kriterion aiesec sarajevo

U ponedjeljak, 19.5. sa početkom u 19:00 sati, AIESEC Sarajevo će organizovati događaj pod nazivom “I Want To Become A Global Citizen”. Ovom prilikom će se studenti i maturanti iz prve ruke upoznati sa relevantnim informacijama i iskustvima vezanim za volonterske razmjene koje im AIESEC nudi.

“Global Citizen” programom AIESEC želi pružiti priliku mladima da sa iskustvom ove vrste otkriju svoje poduzetničke vještine kako bi ih primjenili u svojoj zajednici. Tim putem se želi podići svijest mladih ljudi da su oni u mogućnosti da budu najizraženiji mediji promjene u svojoj zajednici.

Mjesto održavanja ovog događaja je Art kino Kriterion u Sarajevu, a jedino što se od studenata očekuje je dobro raspoloženje, dok će se za ostalo pobrinuti AIESEC Sarajevo, saopštili su organizatori.

Zainteresovani za ovu priliku se mogu prijaviti ovdje.

(STUDOMAT.ba)