Hana o kritikama što se pojavila na fakultetu: Licemjerju kraja nema

"Kada treba potaknuti mlade ljude da se bave biznisom, da ne varaju i ne kradu, da plaćaju poreze, da vjeruju u sebe, da budu dobri i humani ljudi, onda je Hana go*no."


Hana Odgovor

Hana Hadžiavdagić odgovorila je na kritike zato što je učestvovala na panel-diskusiji na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.

– Reče narod koji živi u banana državi, glasa za kriminalce i lopove već 30 godina u državi gdje je premijer osuđen na pet godina zatvora, ali eto još nije imao obraza dati ostavku… Samo u ovoj muljaži 10 miliona vaših novaca se pokralo, narode, ali eto, jedini problem je Hana, započela je.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Dodala je da nikome ništa nije ukrala, ali je valjda trebalo da krade, mulja i laže i da narod uz sve to glasa za nju.

– Reče pametni narod banana države. Ma važi. P. S. Hana vam je super kada trebate preko njenih društvenih mreža skupiti novce za stotine liječenja, ali kada treba potaknuti mlade ljude da se bave biznisom, da ne varaju i ne kradu, da plaćaju poreze, da vjeruju u sebe, da budu dobri i humani ljudi, onda je Hana go*no. Licemjerju kraja nema, napisala je.

Pored Hane, na spomenutom panelu su govorile i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, dekanesa Ekonomskog fakulteta Jasmina Selimović, profesorica Azra Hadžiahmetović i poduzetnica Sabina Softić.

Hana Hadžiavdagić učestvovala na panelu na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu