Zadovoljni ste radom ISSS-a?

Rasprave o aktuelnim događanjima na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.
Post Reply

Zadovoljni ste radom ISSS-a?

Da
16
16%
Ne
85
84%
 
Total votes: 101
MarcusTulliusCicero
Posts: 3963
Joined: 20 Feb 2009, 00:49
Contact:

Zadovoljni ste kako radi i funkcioniše ISSS? Uz svoj glas u anketi možete napisati i komentar u ovoj temi.

Najčešći problem sa kojim se srećemo su neupisane ocjene, što kasnije može stvoriti dosta problema. Ljudi su gubili pravo na stipendiju zbog toga što nisu mogli dobiti stvarno stanje svog prosjeka ocjena. Sad se stavite u poziciju studenta kojem je stipendija vrlo bitan izvor prihoda i koji pomoću nje finansira svoje školovanje.

Ovaj problem se već dosta dugo vuče i vrijeme je da se riješi. Ako već na početku godine plaćamo 20 KM za održavanje ovog sistema, onda hoćemo funkcionalan sistem.

Rezultati ankete će biti proslijeđeni USP-u i dekanu prof. dr. Borislavu Petroviću.
Last edited by MarcusTulliusCicero on 11 Mar 2011, 15:48, edited 1 time in total.
ally mcbeal
Posts: 790
Joined: 20 Jan 2010, 12:23

Konstantno mi se pri prijavi ispita pojavljuje ispit koji sam polozila prije pola godine,a vjerujem da je moja situacija nistavna naspram situacija onih studenata koji zbog isss-a i njegovog nepravilnog i usporenog funkcioniranja,tj.odrzavanja,ne mogu ostvariti odredjena prava koja im pripadaju.
reuf
Posts: 210
Joined: 21 Jan 2010, 14:41

Ne samo da nisu upisani svi ispiti, nego znam da ima i dosta tehnickih problema sa ovom stranicom.  Meni se dosta puta desava da ne mogu prijaviti ispite sa novijeg browsera, pa moram traziti stare verzije, ili instalirati neki drugi browser koji radi, da bi prijavio ispite. Tehnicka podrska ne postoji...
nadjaibis
Posts: 214
Joined: 27 Jan 2010, 15:58

sta se ovo desava sa isss-om? Neka promjena ili se meni cini?...opet fale ocjene... :D
Lisaa
Posts: 5702
Joined: 28 Dec 2009, 10:56

Zasto te cudi? Kada je radio kak treba?  :haha:
Amcho
Posts: 4378
Joined: 12 Nov 2009, 18:39

Izgleda da su stavili neku novu podlogu , malo su sredili izgled, vidim da su sada polozeni predmeti malo bolje poredani  :d055:  Na naslovnoj strani piše verzija 2.0 š. godina 2010/2011    Valjda ce opcenito sada ISSS sa ovom novom verzijom  biti bolji i da ce se potruditi da funkcionise u punom kapacitetu kako je i zamisljen i da se zna za sta dajemo po 20 km svake godine  :mig:

[quote="ally mcbeal"]
Konstantno mi se pri prijavi ispita pojavljuje ispit koji sam polozila prije pola godine
[/quote]


Kolegice zato sto ISSS je napravljen tako da sve ispite koje niste polozili, odnosno jeste polozili a koji nisu upisani na ISSS stavlja mogucnost ponovno prijave. Ne zna on i nema mogucnost da vidi da ste ih polozili, cim vam te predmete upisu na ISSS vise vam se nece pojavljivati :D

Savjet mali: Svi imamo pravo da uputimo kritike-sugestije ili pitanja tako sto kad otvorite ISSS idete desno  na meni: " Lično---> Komentari--> Tu napišete ako imate sta za reci ;) "


Drzimo me se ankete i bez bespotrebnih postova, ko ima nesto da napise pametno bujrum , ko nema nek da glas i ide dalje!
EMin@
Posts: 215
Joined: 07 Nov 2009, 23:40

ja nisam sigurna je li taj problem u vezi neupisanih ocjena do asistenata odnosno studentske koji to ne upisu ili do isss.a, ali u svakom slucaju mislim da smo svi nezadovoljni radom, meni se desavalo da mi sifru moju ne prepozna pa sam se i s tim maltretirala...
Post Reply

Return to “Događanja na fakultetu”