Sex, drugs 'n' turbo-folk... iz dana u dan na Pravnom fakultetu SA

Rasprave o aktuelnim događanjima na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.
nazz
Posts: 68
Joined: 20 Jul 2011, 22:40

Hvala na dobrodoslici,naravno da imaju pravo svi komentirati,i posto je ovo forum na kojem mozes ostati anoniman,imaju pristup i profesori,mada vise ass.Ja se stvarno ispricavam za ovo sto sam napisala,mada me komentar kolegice inspirisao da nesto napisem :) ipak izjava je bila... :)  mada je postigla sve inicirati da se osvrnu na komentar i posvete joj paznju i svoje vrijeme ..... Vidim da ne kontas,korisnije je uciti ;)
Belaj
Posts: 143
Joined: 14 Apr 2010, 16:15

Ajde sto ima nemoralnih i neupucenih (da ne kazem priglupih) kolega na ovom forumu, ali da su pored toga i nepismeni... zabrinjavajuce.  :zamisljen:
Gabrielle
Posts: 1291
Joined: 27 Oct 2009, 21:34

Dobro, nećemo sad početi s uvredama i komentarisanjem članova foruma, to je striktno zabranjeno. Vraćamo se temi. :e006:
afrodita77
Posts: 5
Joined: 30 Dec 2010, 18:42

E vidiš kolegice znaš i ti koju pametnu reći: "korisnije je učiti"
Meni je bilo od koristi,ja sam u aprilu diplomirala,sad nemam posao (na žalost,ali nadati se) pa i nije zamjeriti ni meni ni ostalim mnogobrojnim kolegama koji su završili fax što provodimo vrijeme na ovim forumima,komentarišemo,eto tek da smo u "igri",jer na forumima se jave i kolege koji mogu dati pametne savjete.Tebi savjetujem da dobro učiš i lijepo se obučeš kada budeš izlazila na ispit.Sretno... ;)
nazz
Posts: 68
Joined: 20 Jul 2011, 22:40

Cestitam na diplomi,sve najbolje...Ja jos uvijek nisam diplomirala,a vec radim,,,sve zavisi kako koga sreca pogleda...Sretno u potrazi,a ne znam sto meni dajes savjete,ali hajd nek ti bude...vjerujem da je tesko kad diplomiras,a u potrazi si za poslom,ako te put odvede prema sudu mozda se i sretnemo...Puno srece
Post Reply

Return to “Događanja na fakultetu”